V Sloveniji končana prodaja Cevrolet vozil

Nedavno nazaj je podjetje Chevrolet v Sloveniji in drugod po Zahodni in Vzhodni Evropi zaustavilo prodajo svojih novih avtomobilov. Avtomobilska znamka Chevrolet, ki je sicer del znamke General Motors, se je umaknila, saj sta se znamki velikokrat borili za iste kupce, na ta način pa je prodaja vozil močno upadla. General Motors je znamko Chevrolet v Evropi sicer uvedel leta 2005, od tedaj naprej pa so bili v prodaji skorajda vsi Chevrolet modeli; med najbolje prodajane sodijo denimo Chevrolet Spark, Aveo, Cruze in Trax.

Žal pa je v zadnjih letih prodaja avtomobilske znamke Chevrolet v Evropi upadla, deloma tudi po zaslugi zaostrovanj v njihovi cenovni politiki, s katerimi je znamka presegla svoj nizkocenovni status. Na ta način je Chevrolet začel posegati po kupcih drugih avtomobilskih znamk, denimo znamke Opel. Slednje je privedlo do odločitve General Motors, da prestrukturira svojo poslovno mrežo in mrežo servisov, med katero se je znašla tudi odločitev o prenehanju prodaje Chevrolet vozil v Sloveniji. Slednje je prizadelo veliko lastnikov avtomobilov te ameriške znamke, še posebej pa večje število servisov, ko tudi ostalih zaposlenih v tem sektorju po Evropi. Čeprav se nova vozila Chevrolet v Evropi praktično ne prodajajo več, pa so še vedno na voljo nekatera rabljena vozila znamke Chevrolet.

Ne glede na to, da se nova vozila Chevrolet v Evropi, med drugim tudi v Sloveniji, ne prodajajo več, je še vedno mogoče opraviti servis tovrstnih vozil. Rabljena vozila Chevrolet so namreč še vedno v obtoku, morebitno popravilo ali servis pa lahko opravite tudi pri Ac Fri-Mobil d.o.o., ki voznikom še vedno nudi pooblaščeni servis. Poleg servisnega pregleda so pri Ac Fri-Mobil d.o.o. na voljo tudi rezervni deli za vozila Chevrolet, zato vam glede varnosti vašega vizila ni potrebno skrbeti. Prav tako ostaja nespremenjena tudi politika glede garancije in servisnega načrta vozil Chevrolet, ki ga Ac Fri-Mobil d.o.o. upošteva.