SINGLE N57

ISUZU SINGLE D-Max N57 je robustno, a zanesljivo terensko vozilo, primerno za vožnjo po težje dostopnem terenu in prevažanje tovora. Zasnovano je z veliko mero aerodinamičnosti na eni, in varnosti na drugi strani. Model D-Max N57 predstavlja kombinacijo inovacije in tehnologije, ki omogoča varčno, a obenem dinamično vožnjo. ISUZU SINGLE je tako primeren za vse tiste, ki jim delo na terenu predstavlja vsakdanji kruh, a si pri tem želijo določene mere varnosti, obenem pa dinamične vožnje po kateremkoli terenu. Za varnost pri ISUZU SINGLE poskrbijo trdno jeklo, 7 zračnih blazin in trdna šasija, ki prenese tudi visoke obremenitve. Za dinamičnost pa je tu izjemno zmogljiv motor s 4 valji, dvojno odmično gredjo in 16v ter verižno porazdelitvijo ter direktnim vbrizgom goriva.
Zmogljivost in varčnost modela ISUZU SINGLE D-Max N57 pa še zdaleč ne pomenita neudobne vožnje: slednja pri tem modelu namreč pomeni tisto prijetno stran dela. Me drugim vključuje tudi sistem Start&Stop, Cruise Control, volan, ki je nastavljiv po višini in globini, ter nastavljiv omejevalnik hitrosti. ISUZU SINGLE je tako primeren za tiste, ki veliko časa preživite na poti, zato vam je udobje med vožnjo na prvem mestu, obenem pa stremite za zmogljivostjo in prostornostjo, ki vam je v pomoč pri delu in transportu.

SINGLE N60B

Za ISUZU SINGLE D-Max N60B omejitev ni, težje dostopni tereni pa ne obstajajo. ISUZU SINGLE D-Max N60B namreč predstavlja izjemno robusten, zanesljiv, a eleganten poltovornjak, primarno namenjen prevozu transporta po težje dostopnem terenu. Njegova popolnoma aerodinamična zasnova na eni in povečana stopnja varnosti na drugi strani uporabnikom nudita vse, kar potrebujejo za udobno, a robustno vožnjo. ISUZU SINGLE D-Max N60B predstavlja kombinacijo tehnologije in inovacije, ki zagotavljati dinamično, a nadvse varčno vožnjo. Model D-Max N60B je večji od svojih predhodnikov in nudi večjo prostornino prtljažnega prostora, zatorej pa primeren za vse tiste, ki si z delom na terenu služijo kruh in si ob tem želijo varnosti na kateremkoli terenu. Za varnost pri ISUZU SINGLE D-Max N60B poskrbijo trdno jeklo, kakovostne zračne blazine in trdna šasij z visoko nosilnostjo. Za dinamičnost pa je tu izjemno zmogljiv motor s 4 valji, dvojno odmično gredjo in 16v, verižno porazdelitvijo ter konkretnim direktnim vbrizgom goriva.
ISUZU SINGLE D-Max N60B poleg tega prinaša tudi udobje med vožnjo, ki vsekakor predstavlja lepšo plat dela. Za to so tu sistem Start&Stop, Cruise Control, volan, nastavljiv po višini in globini, ter nastavljiv omejevalnik hitrosti. ISUZU SINGLE D-Max N60B tako poskrbi za tiste, ki veliko časa preživite na poti in si želite zmogljivosti ter udobja.

SPACE N57

ISUZU SPACE N57: poltovornjak, čigar raznolikost pride v poštev tako za delo na terenu, mirno podeželsko vožnjo, kot tudi za vožnjo po mestnih ulicah. V kolikor iščete vozilo, ki se odlikuje po svoji dobri nosilnosti, kljubovanju vsakršnemu terenu in lepem dizajnu ter veliki prostornini, potem ste na pravem mestu. ISUZU SPACE N57 je popolnoma prilagojen vašim potrebam, saj so v njem združene vse dobre lastnosti pravega pick-upa, med drugim povišana stopnja varnosti tudi v ekstremnih pogojih in najboljša varnost med morebitnim transportom. Za varnost so tu izjemno trdna jeklena konstrukcija, nova šasija z dobro torzijsko togostjo ter odlična pasivna varnost, za katero poskrbi kar 7 zračnih blazin. Tako je ISUZU SPACE N57 zgrajen zato, da zdrži in prenese tudi visoke obremenitve in ekstremne vremenske pogoje. Za to poskrbijo njegova vlečna zmogljivost do 3500 kg, dobra struktura same kabine in podvozja ter posodobljeno vzmetenje.
ISUZU SPACE N57 se odlikuje po zmogljivosti svojega motorja s 4 valji, dvojno odmično gredjo in 16v, direktnim vbrizgom goriva ter verižno porazdelitvijo. Čeprav se ponaša z odličnim motorjem, pa varčuje z gorivom, tako da vam tudi pri vožnji na dolge razdalje ne bo potrebno skrbeti.

SPACE N60B

ISUZU SPACE N60B je sicer klasični pick-up, a obenem veliko več kot to. Kot poltovornjak z izjemno raznolikostjo in vsestranskostjo je namreč primeren tako za delo na terenu, zahtevno vožnjo po mestnih ulicah, kot tudi za podeželsko vožnjo. Za vse tiste, ki iščete vozilo, ki ga odlikuje dobra nosilnost, kljubovanju vsakršnim terenom in vremenskim pogojem, lep dizajn ter velika prostornina, je ISUZU SPACE N60B prava izbira. To je poltovornjak, ki se popolnoma prilagodi vašim potrebam, najsi bo to prevoz zahtevnega tovora ali pa opravljanje del v ekstremnih vremenskih pogojih: v njem so kombinirane vse lastnosti dobrega pick-upa – povišana stopnja varnosti med umirjeno vožnjo in med morebitnim transportom. Za varnost poskrbijo trdna jeklena konstrukcija, kakovostna šasija z dobro torzijsko togostjo ter več kot odlična pasivna varnost, za katero poskrbi kar zračnih blazin. ISUZU SPACE N60B narejen zato, da zdrži in prenese visoke obremenitve in delo pod vsemi vremenske pogoji. Za to so tu vlečna zmogljivost do 3500 kg, odlična struktura kabine in podvozja ter kakovostno vzmetenje.
ISUZU SPACE N60B je znan po svoji zmogljivosti, kajti vgrajen motor s 4 valji, dvojna odmična gred in 16v, direkten vbrizg goriva ter verižna porazdelitev poskrbijo za kakovostno vožnjo. Poleg odličnega motorja, ISUZU SPACE N60B varčuje z gorivom, tako ste lahko tudi pri vožnjah na dolge razdalje brez skrbi.

SPACE N60BB

Kaj je ISUZU SPACE N60BB? Zmogljiv, tehnološko napreden in inovativen poltovornjak, ki nakazuje to, da se bliža prihodnost sodobnih pick-upov. Zasnovan je zato, da vam pomaga, da pri delu in transportu tudi pod težjimi in zahtevnejšimi pogoji dosežete več: obremenitve, prevoženih kilometrov ali pa zgolj užitka v vožnji. Najboljša stran modela ISUZU SPACE N60BB je njegova vzdržljivost: zgrajen je, da zdrži, saj se ponaša s kar 3500 kg vlečne zmogljivosti in do +100 kg dovoljene mase na sprednji osi ter +40 kg največje dovoljene mase na zadnji osi. Njegova robustna kabina, kakovostno podvozje in izjemno vzmetenje pa omogočajo prenos visokih obremenitev, obenem pa omogočajo užitek ter udobje med samo vožnjo.
ISUZU SPACE N60BB se odlikuje po velikem potniškem in tovornem prostoru, ki sta zgrajena iz trdnega jekla in progresivnih točk deformacije. To pomeni, da sta tako trdna, kot tudi lahka, zaradi česar je ISUZU SPACE N60BB neverjetno okreten na še tako zahtevnem terenu. Motor in njegova zmogljivost sta poglavje zase: zasnova s 4v, dvojno odmično gredjo, common rail vbrizgom goriva in verižno porazdelitvijo, turbokompresorjem z variabilno geometrijo preko elektronskega nadzora. Vse to prispeva k kakovostno izdelanemu poltovorjnaku, ki je poleg naštetega opremljen tudi s sodobno multimedijsko opremo in potovalnim računalnikom.

SPACE N60F

ISUZU SPACE N60F je tehnološko napreden, zmogljiv in inovativen pick-up, ki ruši mite o neokretnosti tovrstnih tovornih vozil. Ta poltovornjak namreč napoveduje prihod nove dobe sodobnih pick-upov. Zasnovan je tako, da vam pomaga pri delu in transportu, in sicer pod vsakršnimi vremenskimi pogoji: dobro se namreč znajde tako v sončnem vremenu, kot tudi sneg in dežju. Pomaga vam doseči več: prevoženih kilometrov, obremenitev ali pa le večjega užitka v vožnji. Najboljša lastnost ISUZU SPACE N60F je njegova vzdržljivost, kajti narejen je zato, da zdrži. Pri tem se ponaša s kar 3500 kg vlečne zmogljivosti in do +100 kg dovoljene mase na sprednji ter +40 kg največje dovoljene mase na zadnji osi. Robustna kabina, kakovostno podvozje in izjemno vzmetenje pa modelu ISUZU SPACE N60F omogočajo dobro prenašanje visokih obremenitev, uporabnikom pa užitek ter udobje med vožnjo.
ISUZU SPACE N60F odlikuje velik potniški in tovorni prostor, zgrajen iz izjemno trdnega jekla in progresivnih točk deformacije. Slednje pomeni, da sta prostora trdna, a lahka, ISUZU SPACE N60F pa izjemno okreten na še tako zahtevnem terenu. Motor in njegova zmogljivost pa sta poglavje zase: zasnova s 4v, dvojno odmično gredjo, common rail vbrizgom goriva in verižno porazdelitvijo, turbokompresorjem z variabilno geometrijo preko elektronskega nadzora. Vse našteto dela ta poltovorjnak kakovosten, piko na i pa mu doda sodobna multimedijska oprema.

SPACE N60FF

ISUZU SPACE N60FF predstavlja vrhunec poltovornjakov ISUZU D-Max, kajti ponaša se s kabino Space: ta potniški kabini prinaša kar 4 sedeže z odpiranjem vrat v nasprotno smer, obenem pa več prtljažnega prostora. ISUZU SPACE N60F je zmogljiv pick-up, ki velja za izjemno kretnega med pick-upi, obenem pa napoveduje dobe modernih pick-upov, ki niso le zmogljivi, pač pa tudi elegantni. To je pick-up, ki vam olajša delo in transport pod vsakršnimi vremenskimi pogoji, saj se dobro znajde v vročini, snegu in dežju. Pomaga vam doseči več prevoženih kilometrov, užitka v vožnji in večjih obremenitev. ISUZU SPACE N60FF se odlikuje po svoji vzdržljivosti: izdelan je zato, da zdrži, kajti ponaša se s kar 3500 kg vlečne zmogljivosti in do +100 kg dovoljene mase na sprednji osi ter +40 kg največje dovoljene mase na zadnji osi. Njegova posebnost so robustna kabina, izjemno vzmetenje in kakovostno trdno podvozje. Slednje modelu ISUZU SPACE N60FF omogoča dobro prenašanje visokih obremenitev, kot tudi udobno vožnjo.
Najboljša pridobitev ISUZU SPACE N60FF sta velik potniški in tovorni prostor, zgrajena iz izjemno trdnega jekla in progresivnih točk deformacije, kar pomeni, da sta prostora trdna, a lahka, ISUZU SPACE N60FF pa okreten na zahtevnem terenu. Zmogljivost motorja je primerljiva z najboljšimi pick-upi: zasnova s 4v, dvojna odmična gred, common rail vbrizg goriva in verižna porazdelitv, turbokompresor z variabilno geometrijo preko elektronskega nadzora. To je kakovosten poltovorjnak s sodobno multimedijsko opremo.

CREW N60B

ISUZU CREW N60B zvišuje standarde sodobnih poltovornjakov: njegove linije so zasnovane tako, da poudarijo njegovo aerodinamičnost na eni in udobje ter varnost na drugi strani. Novi ISUZU CREW D-Max N60B velja za pravo kombinacijo inovativnosti in najnaprednejše tehnologije, ki je med drugim namenjena tistim, ki trdo delajo, a se ne nameravajo odpovedati varnosti in udobju. Za varnost modela ISUZU CREW N60B najbolje poskrbijo konstrukcija iz nadvse trdnega jekla, nova šasija z dobro torzijsko togostjo in dodatnim prečnim nosilcem ter pasivna varnost kar 8 zračnih blazin. ISUZU CREW N60B pa ni le varen in vzdržljiv, temveč uporabnike navdušuje tudi s svojo zmogljivostjo: njegova vlečna zmogljivost tako znaša kar 3500 kg s povečanimi največjimi dovoljenimi masami na sprednji ter zadnji osi.
ISUZU CREW N60B predstavlja novo dobo poltovornjakov: ima povečan tako prtljažni kot tudi potniški prostor, njegova notranjost pa vozilu daje piko na i. Gre za robustno vozilo, ki ga pa njegove prefinjene linije notranje opreme omehčajo. Ta zmogljiv poltovornjak je tako opremljen z najsodobnejšo multimedijsko opremo, ki vsako vožnjo naredi za pravo doživetje, in sicer v še tako ekstremnih vremenskih razmerah.

CREW N60BB

ISUZU CREW N60BB prinaša višje standarde modernih pick-upov s sodobnejšimi linijami, aerodinamičnostjo in povišano stopnjo varnosti poltovornjakov. Model ISUZU CREW D-Max N60BB je lahek, a tudi trden, tako pa združuje inovativnost z najnaprednejšo tehnologijo. Slednja služi zlasti tistim, ki trdo delajo in so navajeni veliko svojega časa preživeti na poti, zato iščejo predvsem varnost, priročnost in udobje med vožnjo. Za varnost tu najbolje poskrbijo konstrukcija iz trdnega jekla, šasija z dobro torzijsko togostjo in dodatnim prečnim nosilcem za boljše prenašanje obremenitev ter pasivna varnost kar 8 zračnih blazin. ISUZU CREW N60BB ni le varen in prenese visoke obremenitve, pač pa se ponaša z zmogljivostjo motorja in dobro vlečno zmogljivostjo: 3500 kg s povečanimi največjimi dovoljenimi masami na sprednji ter zadnji osi.
ISUZU CREW N60BB je sodi med tiste poltovornjake, ki naznanjajo prihodnost sodobnih pick-up vozil. Med drugim se odlikuje z dobro povezanostjo s sodobnimi pametnimi napravami, kakovostno multimedijsko opremo, povečanim prtljažnim in potniškim prostorom ter elegantno notranjostjo, ki vozilu daje piko na i. Gre za zmogljiv poltovornjak, s katerim vsaka vožnja postane pravo doživetje, najsi bo to v še tako težkih vremenskih razmerah.

CREW N60F

Inovacija in tehnologija sta pri modelu ISUZU CREW N60F že od vsega začetka na prvem mestu! Temu pa se pridružujeta še prefinjen dizajn z robustnostjo potniškega in prtljažnega prostora. Tako ISUZU D-Max CREW N60F mimo nikakor ne zapelje neopažen, kajti inovativnost tehnologije in estetska dovršenost detajlov ga med pick-upi definitivno delata za posebnega, obenem pa to idealen sopotnik za vse tiste, ki trdi delajo in veliko časa preživijo na terenu. ISUZU CREW N60F je poltovornjak, ki naznanja prihodnost sodobnih pick-up vozil, saj se odlikuje z dobro povezanostjo s sodobnimi pametnimi napravami in nadvse kakovostno multimedijsko opremo, velikim potniškim in prtljažnim prostorom ter prefinjeno notranjostjo.
ISUZU CREW N60F pritegne oko tudi s kromirano sprednjo masko, kromiranimi kljukami vrat, litimi platišči in instrumentno ploščo z okraski. Notranjost in zmogljivost njegove opreme pa povečuje tudi zmogljivost njegovega motorja: 4 valji z dvojno odmično gredjo in 16v, verižna porazdelitev in direktni vbrizg goriva, turbokompresor z variabilno geometrijo preko elektronsko vodenega nadzora ter ponovno kroženje izpušnih plinov prek dvojnega hlajenega EGR-ja. Vse to prispeva k izredno varčni, a osupljivo kakovostni vožnji tako v mestnem, kot tudi podeželskem okolju.

CREW N60FF

Kaj imajo skupnega 4 valji, dvojna odmična gred, verižna porazdelitev, direkten vbrizg goriva, turbokompresor z variabilno geometrijo ter ponovno kroženje izpušnih plinov prek dvojnega hlajenega EGR-ja? Gre za model ISUZU CREW N60FF, ki inovativnost združuje z najnaprednejšo tehnologijo, rezultat tega pa je neverjetno zmogljiv, a eleganten poltovornjak. ISUZU CREW N60FF nikamor ne zapelje neopažen, saj ga njegova estetska dovršenost med pick-upi definitivno delata posebnega, obenem pa to idealen sopotnik za vse tiste, ki veliko časa preživijo na terenu. ISUZU CREW N60FF je pick-up, ki se odlikuje z dobro povezanostjo s pametnimi napravami, multimedijsko opremo, ogromnim potniškim in prtljažnim prostorom ter dovršeno notranjostjo.
ISUZU CREW N60FF je poltovornjak prihodnosti: oko pritegne tako s kromirano sprednjo masko, kot tudi s kromiranimi kljukami vrat, litimi platišči in instrumentno ploščo z okraski. Poleg tega prinaša nove dimenzije varnosti med vožnjo, za katero poskrbijo nova utrjena šasija za boljše obremenitve, pasivna varnost kar 8 zračnih blazin in izjemno trdna jeklena konstrukcija, ki zmanjšuje vibracije in hrup med vožnjo. K varnosti svoje prispeva tudi dobra torzijska togost, lahkotna, a odporna konstrukcija ter dobra oblikovanost sedežev in naslonov za glavo.