Servis Chevrolet

Kljub temu, da se je prodaja novih vozil Chevrolet pred časom zaključila, smo vsem Chevrolet lastnikom kot pooblaščeni serviser vozil Chevrolet še vedno na voljo.

Za naročilo na servis z vozilom Chevrolet ter nakup nadomestnih delov Chevrolet in Daewoo pokličite naš servis na:

  • tel: 03 425 60 82
  • gsm: 041 214 149
Servis vozil Chevrolet
Chevrolet
Toyota
Suzuki
Uradni servis vozil Toyota, Suzuki, ...
Servis Toyota, Suzuki in ostalo

AC Fri-Mobil d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Toyota in Suzuki ter Chevrolet. Poleg rednih servisnih vzdrževanj vozil in garancijskih popravil opravljamo tudi vsa ostala popravila vozil, tudi drugih blagovnih znamk. Pri nas z veseljem v celostno poskrbimo za vaše vozilo. Zamenjamo pnevmatike in opravljamo ostale vulkanizerske storitve, opravljamo optične nastavitve podvozij , polnjenje in popravila avtomobilskih klimatskih naprav, kleparsko ličarske storitve in popravila, cenitve vozil pri zavarovalnicah ….

Naročite svoje vozilo na servis k nam preko:
tel: 03 425 60 80 ali 041 214 149
e-mail: servis@fri-mobil.si

Garancije: Roman Ušen
tel: 03 425 60 82
e-mail: roman@fri-mobil.si

Na zalogi
Zadovoljne stranke
Pooblaščeni servis
Popravila Karoserije

S sodobno opremo, dolgoletnimi izkušnjami in znanjem lahko poskrbimo za vse karoserijske poškodbe vašega vozila. Vse od manjših prask do večjih poškodb. Razpolagamo z lastno kleparsko ličarsko delavnico, sklenje imamo tud pogodbe z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji. Opravljamo cenitve škod, opravljamo popravila po toči, stranki nudimo tudi možnost nadomestnega vozila za čas popravila.

Naročila popravil, ogledov in cenitev vozil:
Simona Selčan gsm: 051 369 900
Lucijano Kovač: gsm: 041 341 617

Popravila karoserije