NOVI IGNIS

Suzuki Ignis bo zagotovo poskrbel za to, da boste izstopali iz množice, kajti avtomobil je posebej tako po svoji zunanjosti, kot tudi notranjosti. Gre za športno terensko vozilo drzne oblike, prefinjenih linj in dodelanih detajlov, ki je na voljo v številnih barvnih kombinacijah. Suzuki Ignis najbolj preseneča s svojo funkcionalnostjo, kajti z njim bo vsako potovanje pustolovščina. Vozilo je namreč zabavno, a predvsem uporabno: nudi veliko prostornino notranjega prostora, možnost nastavitve višine sedežev in poljubno premikanje zadnjih sedežev, visoko okretnost, visoko oddaljenost vozila od tal, ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža in še mnogo več. Vse to ga dela za nadvse primernega za pot na daljše razdalje, kajti nudi stopnjo udobnosti med potovanjem, ki je ne boste našli drugje.
Suzuki Ignis bo vaš pravi sopotnik tudi, če si želite varnega, a varčnega avtomobila. V tem vozilu so namreč združene številne pametne funkcije, ki prispevajo predvsem k večji varnosti med samo vožnjo. Semkaj med drugim denimo uvrščamo funkcijo zakasnjenega ugašanja žarometov in pomoč za zaviranje v sili. Suzuki Ignis je tako primeren za vožnjo po težje dostopnem terenu, kar mu omogoča sistem za nadzor oprijema pogonskih koles, in udobno vožnjo po mestu. Najsi bodo to krajša ali daljša potovanja, pa se Suzuki Ignis ponaša z osupljivo, kar 514-litrsko, prostornino prtljažnega prostora.

NOVI SWIFT SPORT

Novi Suzuki Swift Sport je primeren tako za tiste, ki si želijo dinamične vožnje, kot tudi za tiste, ki radi uživajo v zmerni hitrosti in razgledih. Njegove številne barvne kombinacije, prefinjen športen izgled in dodelana notranjost navdušijo marsikoga. Suzuki Swift Sport je zmogljiva kombilimuzina, ki pa se ne odlikuje le po svojem dovršenem športnem dizajnu, temveč tudi moči motorja. Njegova posebna odlika namreč leži prav v visoki zmogljivosti motorja in izjemno odzivnem pospeševanju, ki ga omogoča kar 235 Nm navora ter turbo motor z neposrednim vbrizgom goriva. Suzuki Swift Sport je tako odličen avtomobil za vse tiste, ki stavite na učinkovitost ter moč.
Poleg izjemne odzivnosti in gladkega prestavljanja, ki omogočata gladko, športno vožnjo, pa Suzuki Swift Sport navdušuje predvsem s svojo notranjostjo: športni zadnji in sprednji sedeži s cevasto strukturo, odlična oblazinjenost, dodelani detajli, prave športne aluminijaste stopalke in nadvse zmogljiva nadzorna plošča vsakemu vam nudijo vse, kar med športno vožnjo potrebujete. Najsi bo to v urbanem okolju ali pa na podeželju – Suzuki Swift Sport vsem nudi ravno pravo mero adrenalina za užitek v udobni vožnji.

NOVI SWIFT

Definicija novega Suzuki SWIFTA bi se lahko glasila kar: majhen, zabaven, priročen in športen. Poigrajte se z barvnimi kombinacijami in ustvarite svoj popolni avtomobil za urbano vožnjo. Suzuki SWIFT je primeren za vse tiste, ki iščete avtomobil sodobnih linij in čistega, športnega izgleda. Takšna ni le njegova zunanjost, pač pa tovrsten vtis vzbuja tudi njegova notranjost: dizajn športnega avtomobila s športnim volanom je tu združen s funkcionalnostjo, ki vam nažene samozavest v žile, še preden pritisnete na pedal.
Suzuki SWIFT je md drugim poseben tudi zaradi vseh funkcij, ki jih nudi uporabniku: v notranjosti nas tako denimo preseneti napredni 4.2-palčni multimedijski TFT LCD zaslon z grafičnim prikazom G-sil, moči navora motorja, ter natančnimi, a razumljivimi podatki o stanju vozila. Presunljiva pa je tudi prostornina njegovega prtljažnega prostora, kamor boste brez skrbi pospravili vse, kar potrebujete med potjo oziroma potovanjem. Suzuki SWIFT se odlikuje z novim DUALJET 1.2 motorjem z učinkovito in varčno porabo goriva, kar bo vaša potovanja naredilo prijetna, a ugodnejša. Novi DUALJET motor namreč omogoča dober izkoristek visokih temperatur, s čimer prispeva k učinkoviti izrabi goriva. Odločite za lahko bodisi za 5-stopenjski ročni menjalnik ali pa brezstopenjski avtomatski menjalnik.

VITARA

Nova Suzuki Vitara je zasnovana za tiste, ki si želijo pravih avantur – bodisi na težjem terenu ali pa v pravem urbanem okolju. Gre namreč za terensko vozilo z visoko zmogljivostjo, dobavljivo v številnih barvah, ki se lahko zlije s vsakršno okolico. Suzuki Vitara je tako imenovani odrasli SUV, ki s svojo živahno zunanjostjo in privlačno notranjostjo pritegne pogled: med drugim ga odlikujejo dnevne LED luči s posebno vertikalno zasnovo, oblazinjena armaturna plošča, kar 7-palčni zaslon na dotik ter 4,3-palčni barvni LCD zaslon, ki omogoča lahko upravljanje z vsemi funkcijami avtomobila. Suzuki Vitara zlahka omogoča povezljivost z vsemi pametnimi napravami.
Suzuku Vitara pa se ponaša tudi s prostornostjo prtljažnega prostora in izredno zmogljivostjo motorja. Dostopna je tudi v hibridnem sistemu 48V SHVS s funkcijo elektromotorja, litij-ionske baterije in zmogljivega pretvornika. Slednje ji omogoča varčnost z električno energijo, medtem ko električni motor ob zaviranju ohranja motor v prostem teku, s tem pa zmanjša porabo goriva. Če temu prištejemo še funkcijo za nadzorovano dodajanje navora je pred vami avtomobil, ki je idealen tako za vožnjo po mestu kot tudi po težje dostopnih območjih.

S-CROSS

Suzuki S-CROSS je tista oblika športnega terenca, ki si je želijo vsi, ki so na lovu za terenskim vozilom s prefinjenimi notranjimi in zunanjimi detajli. Suzuki S-CROSS namreč prav s slednjimi naredi dober vtis, ki traja: k temu prispevajo moderno izoblikovane zadnje in sprednje LED luči, ki poskrbijo za dinamičen videz, stilizirana prednja maska z nadvse razgibanim videzom in kromirano prečko, robusten videz pravega športnega terenca ter vgrajeni strešni letvi za bolj poudarjen, aerodinamičen videz. Suzuku S-CROSS pa ne pusti ravnodušnih tudi tistih, ki stavijo na notranjost: prostornost, kombinirana s panoramsko streho in kakovostnimi oblazinjenimi sedeži ter nastavljivim naslonjalom so vse, kar si lahko želite med vožnjo.
Suzuki S-CROSS je na voljo v hibridni različici, ki med ležerno vožnjo omogoča prihranek na gorivu. Blagi hibridni sistem 48V SHVS s funkcijo elektromotorja, litij-ionsko baterijo in zmogljivim pretvornikom nudi uporabo regenerirane energije, ki nastaja ob zaviranju, na ta način pa zmanjšuje porabo goriva. Temu se pridružuje še izjemno zmogljiv BOOSTERJET motor z neposrednim vbrizgom goriva in turbinskim polnilnikom z vmesnim izmenjevalnikom toplote, ki Suzuki S-CROSSU omogoča doseganje največjega navora že pri nizkih vrtljajih.

JIMNY

Eden in edini Suzuki Jimny je pripravljen na vsako terensko pustolovščino, razočaral pa ne bo niti največjih avanturistov. Suzuki Jimny poleg svojega neverjetno zmogljivega motorja navdušuje predvsem s svojo razigrano zunanjostjo: dovršeni odbijači z zaobljenimi robovi in črne zaščitne obrobe, ki ščitijo pred praskami, nadvse praktičen strešni dežni žleb za lažje odtakanje vode, ki se dobro obnese v vseh vremenskih razmerah, multireflektorski žarometi ikonične okrogle oblike za varno vožnjo v snegu, blatu in umazaniji – vse to nudi Suzuki Jimny.
Ste pustolovec po duši, ki išče vozilo, primerno za vse razmere – tako mraz kot tudi vročino? Potem je Suzuki Jimny vaš naslednji spremljevalec na vsaki avanturi. Nudi vam dovolj prostora za vso potrebno prtljago, edinstveno armaturno ploščo in kakovosten multimedijski sistem, odziven krmilni sistem ter zaslon na dotik, poleg tega pa se odlikuje po dobrih voznih lastnostih. Suzuki Jimny med drugim nudi štirikolesni pogon z reduktorjem, ki se zlahka prilagodi vsem razmeram. Poleg tega se ponaša z trivodilno togo premo z vijačnimi vzmetmi za boljši oprijem na različnih površinah ter z močnim letvenim okvirjem, ki prenese vsako, še tako zahtevno terensko vožnjo.

ACROSS

Vznemirljiva zunanjost, združena s presunljivo sodobno notranjostjo? To je novi Suzuki Across. Gre za športni terenec (SUV) z robustno, a obenem sodobno športno obliko, ki je poudarjena s kvadratnimi robovi, drznimi linijami, športno sprednji masko z visokim odbijačem ter s poligonalnimi motivi. Temu se pridružujejo tudi sodobna 19-palčna aluminijasta polirana platišča, ki vzbujajo videz kakovosti in vrhunske moči. Suzuki Across se prav tako ponaša s prostoročnim odpiranjem vrat, ki vam pride še posebej prav takrat, ko imate polne roke stvari: prtljažnik se namreč odpre z že enim brcom noge pod sredino zadnjega odbijača. Sodobno zunanjost pa lepo dopolnjuje tudi notranjost Suzuki Acrossa: 9-palčni multimedijski sistem, ki je združljiv z vsemi sodobnimi pametnimi napravami, 7-palčni informacijski zaslon s preglednim podajanjem informacij o vozil, ogrevani sedeži in volan ter nadvse priročne odlagalne površine.
Suzuki Across pa ni priljubljen le zaradi svojega sodobnega, športnega in robustnega dizajna, temveč tudi zaradi zmogljivosti svojega motorja. Priključnohibridni sistem z visokim navorom tako denimo zagotavlja mirno in neovirano delovanje avtomobila za vsakodnevno vožnjo. Suzuki Across nudi hitro pospeševanje, a lagodno, brezskrbno vožnjo. Njegova visoko zmogljiva baterija nudi polnjenje tako doma kot tudi na polnilni postaji.

SWACE

Atletskost, dinamičnost in sodobnost so besede, ki verjetno najbolje opišejo Suzuku Swace. Avtomobil, ki se po eni strani zlije z okolico zaradi svojega dizajna, po drugi pa iz nje izstopa po zaslugi dovršenih detajlov, je avtomobil, ki se popolnoma prilagodi voznikovemu življenjskemu slogu. Naj bo to urbano, mestno, okolje ali pa divja narava – Suzuki Swace poskrbi za to, da vam bo udobno povsod. Odlikujejo ga njegov športno-eleganten videz, velika sprednja maska, specifični LED žarometi ter široka silhueta, ki poskrbi za marsikateri ukraden pogled.
Suzuki Swace pa ni poseben le zaradi svoje prefinjene zunanjosti, pač pa mu posebej pečat daje tudi lepo oblikovana notranjost: ta je elegantna, zračna, prostorna in udobna, in sicer tako za potnike spredaj, kot tudi zadaj. Suzuki Swace je tako denimo znan po široki armaturni plošči in njenih neprekinjenih linijah, ki ustvarjajo vtis zaokroženosti, a pomirjujoče doživljanje vožnje. Če k temu pridružimo še mehke detajle, potem je to avtomobil, ki zadosti okusu vsakogar. Suzuki Swace poleg tega nudi tudi lepo ambientalno osvetlitev, ki poteka vse od vratnih naslonjal za roke pa so sprednje konzole in sredinskega držala za kozarec. Prostornost prtljažnika, zmogljiv motor in odzivno krmiljenje pa vožnji dodajo le še piko na i.