AYGO X

Toyota Aygo X v sebi združuje vse prednosti majhnega avtomobila z udobjem in zmogljivostjo večjih vozil. Novi model X predstavlja karoserijskega križanca, pri katerem bodo vse skrbi o morebitni utesnjenosti znotraj majhnega avtomobila odveč: Toyota Aygo X je namreč primerna za vse, ki si želite visokega položaja za volanom in dobrega pregleda na dogajanjem na cestišču. Vozilo trenutno sodi med najbolj ekskluzivne karoserijske križance na tržišču, saj ga odlikujeta nadvse moderen in svež dizajn čistil linij ter najnovejša moderna tehnologija s področja avtomobilizma. Toyota Aygo X je avtomobil, ki tako z igrivostjo svojih barvnih kombinacij, kot tudi s poudarjenimi kolesnimi loki z 18-palčnimi litimi platišči in s svojimi mogočnimi LED žarometi v hipu ukrade pozornost.
Posebnost novega modela Toyote Aygo pa ni le v sodobnem dizajnu, temveč zlasti v nezanemarljivih podrobnostih, med drugim tudi v dvižni platneni strehi. Slednja tako vsem, ki si med vožnjo želite več svobode, omogoča občutek lahkotnosti, obenem pa stik z dogajanjem. Toyota Aygo X je avtomobil, ki tako ostaja v stiku s časom, a je več kot le zgolj mestni avtomobil, pač pa podaljšek vašega življenjskega sloga. Njegova povezava Toyota Smart Connect denimo skrbi za odlično povezavo vašega telefona z avtomobilom, 9-palčni visokoresolucijski zaslon pa za boljše upravljanje z vsemi funkcijami vozila.

YARIS

Toyota Yaris že vrsto let predstavlja sinonim za udobje med vožnjo in trajnost, saj se odlikuje po kakovostni hibridni tehnologiji, ki je vrsto let pred konkurenco. Poleg svoje majhnosti, ki je priročna tako za vožnjo po mestu, kot tudi po podeželju, ga tako odlikuje predvsem varčnost. Novi Toyota Yaris je avtomobil, ki sledi trajnostnemu konceptu avtomobilske industrije, saj se lahko pohvali z zelo nizko porabo: zgolj 4,8 l/100 km. Avtomobil s 1,5-litrskim bencinskim motorjem in hibridnim sistemom, pa ob nizki porabi goriva zagotavlja tudi visoko zmogljivost. Toyota Yaris svojim uporabnikom tako nudi varčnost in najsodobnejšo avtomobilsko tehnologijo, med drugim hibridni pogon z možnostjo načina EV, LED dnevne luči, prilagodljiv radarski tempomat in sistem pomoči pri speljevanju na strmini. Ob tem se ponaša tudi z kakovostnim Toyota Touch 2 multimedijskim prikazovalnikom na dotik ter odlični Smartphone povezljivosti.
Novi model Toyote Yaris je primerna izbira za vse tiste, ki si želijo majhnega, varčnega in udobnega avtomobila, ki se lahko prilagodi njihovemu življenjskemu slogu. Avtomobil med drugim namreč nudi nastavljivi ogrevanji zunanji ogledali z vgrajenima smernikoma ter LED kombinirane zadnje luči za bolj varno in udobno vožnjo.

YARIS CROSS

Ste vedno sanjali o zmogljivem športnem terencu, ki ga poganja hibridna tehnologija, a je primeren tudi za vožnjo po mestu? Potem je Toyota Cross prava izbira za vas. Toyota Cross je personificirana sreča v hibridni obliki: avtomobil se odlikuje po svojem drznem videzu, sofisticiranih linijah in varčnosti. Gre za hibridni športni terenec, čigar hibridni sistem je dovolj zmogljiv za vožnjo po zahtevnem terenu, a obenem ravno prav okreten za udobno in počasno vožnjo po mestu. Kot športni terenec se ponaša s pametnim štirikolesnim pogonom, njegov zmogljiv hibridni sistem pa vam pri vožnji omogoča tudi varčno porabo goriva. Čeprav gre za terensko vozilo, pa Toyota Cross nudi odličen pregled nad dogajanjem na cesti, kajti omogoča višji položaj sedenja za volanom, ki ga zlahka prilagodite svojim potrebam.
Novi Toyota Cross se ponaša s prostornostjo terenca, udobjem majhnega avtomobila in moderno tehnologijo športnega vozila: njegov 9-palčni visokoresolucijski multimedijski zaslon, ki je občutljiv na dotik, omogoča preprosto upravljanje z vsemi funkcijami vozila. V sebi združuje navigacijo v oblaku in opozarjanje na aktualno prometno dogajanje, pri tem pa nudi možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom. Toyota Cross pomeni zanesljivost v vsaki situaciji, k čemur prispeva tudi njegov brezhibni pametni štirikolesni pogon za boljši oprijem in nadzor nad vožnjo.

COROLLA HATCHBACK

Toyota Corolla predstavlja enega izmed ključnih in legendarnih Toyotinih modelov, ki pa se je skozi leta preoblikoval do te mere, da v dandanes pomeni sinonim za zanesljivost in kakovost. Slednje pa je dobilo svojo nadgradnjo prav v novi Toyoti Corolla hybrid. Toyota Corolla hybrid je, kot pove že samo ime, zmogljiv avtomobil, ki ga odlikuje brezhibnost njegovega hibridnega pogona. Tako se lahko prilagodi praktično kateremu koli življenjskemu slogu: najsi bo to mestno okolje ali pa mirno podeželsko življenje. Toyota Corolla hybrid je primerna za vse tiste, ki si želijo varčne, a varne vožnjem, pri tem pa na voljo nudi kar dva hibridna motorja: 1,8-litrski hibrid in 2.0-litrski Hybrid Dynamic Force. Avtomobil se poleg tega ponaša tudi s platformo New Global Architecture, ki vam nudi vse prednosti udobne, a živahne vožnje.
Toyota Corolla ne nudi le udobne in varčne vožnje, pač pa tudi razburljivost svojih sodobnih, a prefinjenih linij. Odlikujeta jo njena dinamična zunanjost in barvne sheme, ki jih lahko poljubno kombinirate med seboj. Znana je po svoji široki maski, značilnimi LED žarometi in zglajenem profilu, notranjost pa je poglavje zase: visokokakovostni materiali z raznolikimi vzorci dajejo vtis športnega, a obenem prostornega avtomobila.

COROLLA SEDAN

Toyota Corolla Sedan – limuzinska različica Toyote Corolla z zmogljivim hibridnim pogonom s samodejnim polnjenjem, ki nikogar ne bo razočarala. Če Toyota Corolla med Toyotinimi modeli predstavlja kultni model, potem je novi Toyota Corolla Sedan vozilo naslednje generacije. Po zaslugi zmogljive hibridne tehnologije in samodejnega polnjenja ta model nudi vse, kar lahko doprinese k užitku v vožnji: novo zunanjost, popolnoma spremenjeno notranje oblikovanje dovršenih linij, izboljšane varnostne funkcije, najsodobnejšo multimedijsko tehnologijo in vse udobje, ki ga lahko nudi limuzina. Toyota Corolla hybrid je avtomobil nove generacije, ki ni le sinonim za privlačno zunanjost, pač pa tudi za zanesljivost. Slednje poskrbijo tako aerodinamične linije, kot tudi predirne LED luči, kromirana 18-palčna platišča in udobna notranjost s pametnimi prostori za shranjevanje in prostornostjo.
Toyota Corolla Sedan je limuzinska različica Toyote Corolla izdelana s pomočjo platforme Toyota New Generation Architecture (TNGA): ta uporabnikom med drugim zagotavlja udobnost med vožnjo po na vsakršnem terenu, za kar poskrbijo tako vzmetenje, kot tudi dinamična vodljivost. V primerjavi s prejšnjimi modeli Toyote Corolla se novi Toyota Corolla Sedan ponaša zlasti z izboljšanimi varnostnimi funkcijami, ki poskrbijo za varno, a dinamično vožnjo. Njegova limuzinska oblika zagotavlja prostornost tudi pri vožnji na daljše razdalje.

COROLLA TOURUNG SPORTS

Toyota Corolla Touring Sports sodi med kultne modele Toyote Corolla hybrid, ki navdušujejo s svojo prostornostjo, varčnostjo, učinkovitostjo in stilom. Gre za avtomobil nove generacije, ki v sebi združuje sodobno tehnologijo hibridnega pogona, pri čemer lahko prvič izbirate med dvema hibridnima motorjema: med 1,8-litrskim hibridom in 2.0-litrskim Hybrid Dynamic Force hibridom. Ne glede na to, za kateri model se odločite, vam bo vedno na voljo tudi najsodobnejša platforma Toyota NeW Global Architecture (TNGA), s katero bo užitek v vožnji še večji. Toyota Corolla Touring Sports uporabnikom omogoča užitek v udobni, a športni vožnji, h kateri med drugim pripomoreta tudi izjemna vodljivost in stabilnost avtomobila. Slednji sta posledica robustnejše karoserije in nizkega težišča, kar zmanjša nagib avtomobila v ovinkih.
Toyota Corolla Touring Sports je avtomobil z odličnim vzmetenjem, ki dobro absorbira udarce, zaradi česar je vožnja s tem vozilom neverjetno udobna in gladka. Avtomobil se poleg odlične vožnje in dobre vodljivosti ponaša tudi z osupljivo notranjostjo, ki spominja na dizajn športnih avtomobilov. Gre ta prefinjenost materialov z raznoliko izbiro vzorcev. Elegantno notranjost lepo dopolnjuje tudi sodobna zunanjost avtomobila, ki je predvsem zasluga nizkega pokrova motorja in dinamičnega profila z 18-palčnimi platišči iz lahke kovine.

CAMRY

Kot eden izmed najelegantnejših Toyotinih modelov je Toyota Camry zagotovo prava izbira za vsakogar, ki si želi udobne in zmogljive vožnje ter elegantnega avtomobila. Toyota Camry v marsičem namreč predstavlja hibrid nove dobe, saj jo odlikuje ne le zmogljiv motor na hibridni pogon z nizko porabo, temveč tudi Toyotina nova globalna arhitektura TNGA. Slednja uporabniku omogoča boljše vozne lastnosti in nadvse intuitivno, izboljšano varnostno tehnologijo. Toyota Camry ima nizko težišče, kar je dandanes osnova vsakršne dobre vozne lastnosti in udobja med vožnjo.
Toyota Camry predstavlja tisti Toyotin model, ki med vožnjo nudi izjemen občutek kontrole, saj se avtomobil, izdelan v slogu limuzine, ponaša z odlično vodljivostjo in občutkom kontrole nad vozilom. Kot eden izmed modelov tudi Toyota Camry vsebuje Toyotin sistem Safety Sense, ki nudi boljše asistenčne varnostne sisteme, ki služijo preprečevanju morebitnih trkov in zaznavanju dogajanja v prometu. Poleg tega avtomobil navdušuje tako s svojo prefinjeno zunanjostjo, kot tudi z dovršenostjo notranjega oblikovanja, ki ga dopolnjujejo kakovostni materiali. Za sodoben profil Toyote Camry med drugim poskrbi njena dinamična zasnova limuzine, 18- ali pa 17-palčna lita platišča, sodobna LED osvetlitev ter neverjetna prostornost notranjega prostora.

C-HR

S Toyoto C-HR se lahko poslovite od vsakdanjosti in uživate v ekskluzivnosti, ki jo nudi ta Toyotin model. Toyota C-HR presega ustaljene norme in izstopa od povprečja, na kar nakazuje že samo njena zunanjost. Ta namreč izžareva moč in dinamiko, kar je pravzaprav ena izmed največjih odlik tega Toyotinega modela. Gre za eleganco, ki je združena z zmogljivostjo športnega terenca. Toyota C-HR je urbani športni terenec, primeren tako za vožnjo po mestu, kot tudi za vožnjo po težjem terenu. Z svojo lahko vodljivostjo in dobro oprijemljivostjo podlage zlahka obvlada vsakršen teren, pri čemer nudi izjemno odzivno pospeševanje in energijsko učinkovitost.
Toyota C-HR je hibrid nove generacije, ki razvaja tudi vaša čutila: multimedijska oprema tega avtomobila poslušanja glasbe med vožnjo namreč dviguje na novo raven. Toyota C-HR je tako opremljena s kakovostnim JBL avdiosistemom, ki vas bo zaradi kakovosti in čistosti zvoka popeljal na pravi koncert v živo, in to v udobju vašega avtomobilskega sedeža. Novi model C-HR pa se ne ponaša le s prefinjeno in dovršeno notranjostjo, temveč tudi s sodobno zunanjostjo: čiste, a futuristične linije, združene z aerodinamičnostjo in osupljivimi platišči bodo namreč prepričale še tako zahtevnega uporabnika.

RAV 4

Robustnost, moč in eleganca – vse to je nova Toyota RAV4, ki tako v svoji obliko, kot tudi avtomobilski tehnologiji ostaja neizprosna. Ta Toyotin model je narejen tako za običajnega, kot tudi za zahtevnejšega uporabnika, saj s svojo zmogljivostjo na eni in udobnostjo vožnje na drugi prepriča vsakogar. Toyota RAV4 je terensko vozilo, zasnovano z namenom, da izstopa iz množice vozil. Odlikuje jo predvsem inovativen samopolnilni hibridni pogonski sklop, ki pa v sebi združuje tudi vse prednosti sodobnega električnega pogona. Toyota RAV4 je zasnovana za grob teren, kar pa še ne pomeni, da ni primerna tudi za mestno vožnjo. Pohvali se namreč lahko z nizkim težiščem, torzijsko trdo šasijo in nadvse izjemnom voznikovim položajem med vožnjo. Na ta način predstavlja učinkovit športni terenec, ki navdušuje s svojo zmogljivostjo hibridnega pogona in prefinjenim slogom.
K slednjemu prispevata tako njegova notranjost, kot tudi zunanjost: ta je prefinjena, a močna: Toyota RAV4 namreč nudi mogočno cestno podobo, ki jo krasijo kakovostne LED luči na zadnjem in sprednjem delu. Poleg tega je posebna zaradi svojega drznega dinamičnega profila ter platišč, ki še poosebljajo njeno individualnost. Tudi notranjost Toyote RAV4 ni nič drugačna: elegantne linije, futurističen stil opreme in neverjetno ozvočenje poskrbijo za pravi užitek med vožnjo, tehnološke rešitve pa za lažje upravljanje vozila z enim samim dotikom.

RAV 4 Plug In

Toyota RAV4 Plug-in-Hybrid je zmogljivo in dinamično terensko vozilo, ki v sebi združuje športno eleganco in robustnost vsakega pravega terenskega vozila. Njegova posebnost se nahaja v njegovem pogonu, saj se odlikuje po napredni hibridni tehnologiji ter odličnimi električnimi zmogljivostmi. Toyota RAV4 Plug-in-Hibrid je avtomobil z vgrajeno litij-ionsko baterijo: ta mu ne zagotavlja le najboljšega dosega v svojem razredu, pač pa tudi najboljši pospešek. Če si tako želite še daljše, a obenem tudi okolju prijaznejše vožnje, potem bo ta Toyotin hibrid pravi za vas. Poleg zmogljivosti Toyoto RAV4 Plug-in-Hibrid posebno ne dela samo 2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force z kar 306 konjskimi močmi, temveč tudi Toyotin štirikolesni pogon AWD-i. Slednji od 0 do 100 km/h pospeši v le šestih sekundah.
Toyota RAV4 Plug-in-Hibrid pa ni posebna samo zaradi prefinjene zunanjosti, temveč tudi zaradi dovršene notranjosti, ki spominja na notranjost pravega športnega avtomobila. Vozilo je kot nalašč ustvarjeno za dolga, a izredno tiha potovanja, kar omogoča prostorna potniška kabina. Pika na i celotnemu dizajnu pa je veliko panoramsko strešno okno, ki ustvarja vtis zračnosti in povezanosti z okolico. Temu se pridružuje še kar 520-litrski prtljažni prostor.

HIGHLANDER

Novi Toyota Highlander je kot ustvarjen za dolga potovanja z avtomobilom v prijetni družbi: avtomobil se namreč poleg svojega dovršenega dizajna lahko pohvali z izjemno prostornostjo. Kabina nove Toyote Highlander zlahka udobno prepelje do sedem potnikov. Njega notrranjost je povsem prilagodljiva, saj ne nudi le dovolj prostora za potnike, pač pa tudi za vso morebitno prtljago, med udobno vožnjo pa je poskrbljeno tudi za uživanje v razgledu, ki ga nudi veliko panoramsko strešno okno. Kot vsaki pravi potovalni terenec se tudi Toyota Highlander lahko pohvali z veliko močjo: pogonski sklop Hybrid Dynamic Force ji namreč omogoča dovolj moči za vleko 2-tonske prikolice. Avtomobil je primeren za vse razmere, saj se ponaša s pametnih štirikolesnim pogonom AWF-i, dodaten elektromotor pa daje na razpolago dovolj sile, hkrati pa preprečuje zdrs sprednjih koles.

Zahvaljujoč 2,5-litrskemu pogonskemu sklopu Hybrid Dynamic Force se Toyota Highlander prilagodi načinu vožnje vsakega posameznika. Njen pogonski sklop namreč optimizira vožnjo, na voljo pa so kar štirje načini – NORMAL, ECO, SPORT in EV –, ki nudijo različne pospeške, odzivnost in moč med samo vožnjo. Vsem pa je skupno, da uporabniku nudijo nadvse udobno in tiho vožnjo, kar je lastnost vsakega Toyotinega hibrida.

LAND CRUISER

Značaj Toyote Land Cruiser je legendaren in v marsičem neprekosljiv, saj v svoji kategoriji ostaja nepremagljiv. Toyota Land Cruiser tako že vrsto let navdušuje s svojo kakovostjo, zanesljivostjo in vzdržljivostjo, obenem pa vsakemu uporabniku nudi udobje v vožnji z določeno mero prestiža. Toyota Land Cruiser je na voljo v več različicah, vsem pa je skupna odločnost v vsaki liniji in robustna, a sodobna zunanja podoba. Avtomobil se tako odlikuje z dovršeno obliko pokrova, dobro sredinsko preglednostjo nad dogajanjem na cestišču ter kakovostnimi žarometi in sistemom za hlajenje, ki je zaradi boljše zaščite on globine ugreza nameščen nekoliko višje.
Toyota Land Cruiser je resna terensko vozilo, a sistem Toyota Safety Sense, sklop tehnologij aktivne varnosti, nudi vso varnost in udobje tudi med vožnjo po mestu. Vozilo tako pomaga ublažiti ali preprečiti trke v prometnih razmerah; sistem namreč vključuje tako predhodno zaznavanje trka, prilagodljivi tempomat, samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, sistem opozarjanja ob menjavo voznega pasu, kot tudi asistenta za prepoznavanje prometnih znakov. Toyota Land Curiser je idealen športni terenec za vse, ki iščejo vozilo, ki bo lahko kljubovalo vsakršnim razmeram, a vseeno nudilo željeno stopnjo udobja.

HILUX

Novo doživetje med vožnjo je tisto, kar nudi novi Toyota Hilus. Avtomobil, ki združuje prednosti poltovornjaka z inovativno, moderno tehnologijo je primeren za tiste, ki si želijo nekaj več: terensko vozilo za vsa opravila, ki je obenem tudi estetsko dovršeno. To pa je samo ena izmed lastnosti nove Toyote Hilus, saj avtomobil poleg izjemnega videza nudi tudi udobje med vožnjo po kakršnemkoli terenu. Najsi bo to le cesta ali pa morebiti blato oz. kamenje – z odličnim sistemom blaženja Toyota Hilus zagotavlja dovršenost med vožnjo, dobro vodljivost, komfort, kot tudi varčnost z energijo. Ponaša se kar z 2,4-litrski motorjem D-4D, ki lahko poveča navor pri srednji oz. manjši hitrosti, s čimer ponuja novo definicijo moči. Njegova robustna, a estetsko dovršena zunanjost pa se lepo dopolnjuje s prefinjeno notranjostjo vsakega pravega terenskega vozila: trpežni in kakovostni materiali in elektronsko krmiljenje, ki lahko zmanjša naklon ter nihanje karoserije, so vse, kar si lahko želimo.
Toyota Hilus je prvi v svojem razredu, saj je dovolj robusten za vožnjo po zahtevnem terenu, po drugi strani pa dovolj uglajen za vožnjo, ki spominja na vožnjo v luksuznem športnem terencu.

GR SUPRA

Toyota GR Supra v svetu športnih avtomobilov predstavlja pravo legendo. Legendo, ki se počasi vrača in osvaja naša srca ter željo po udobni, a dinamični vožnji. Toyota GR Supra črpa iz več kot petdeset let dolge dediščine, s kombinacijo okretnosti, ravnotežja in moči pa požene kri po žilah še tako zahtevnemu navdušencu nad športnimi vozili. Odlikujejo jo dolg pokrov motorja, široka drža, kompaktna karoserija, športna aerodinamika in močan, drzen videz. Prefinjen zunanji videz športnega avtomobila navduši vsakogar, udobje med vožnjo in sama tihost motorja pa nikogar ne pusti na hladnem.
Toyota GR Supra se ponaša z 3,0-litrskim šestvaljnim motorjem GR Supra, ki nudi takojšen odziv in brezhibno moč. Z njim se boste nepremagljivo počutili tako na domačem kot tudi na tujem terenu. Poleg tega model Supra GR odlikuje tudi dvojni turbopolnilnik, neposreden variabilen nadzor ventilov in neposredno vbrizgavanje goriva. Vse našteto poskrbi za neverjeten pospešek od 0 do 100 km/h v zgolj 4,3 sekundah, največja zmogljivost Toyote GR Supra pa znaša 250 km/h. Prava legenda, kakršna je Toyota GR Supra, z izboljšano zmogljivostjo v sebi združuje strokovno znanje s področja motošporta, idealno razporeditev teže med osema in optimalne aerodinamične lastnosti, ki se zgledujejo po dirkalnih avtomobilih.

PRIUS

Toyota Prius je svojo legendarno in v marsičem pionirsko pot začela že davno tega, in sicer daljnega leta 1997, ko so bile sanje o hibridu še povsem oddaljene. A ne za Toyoto Prius, ki je že tedaj začela uveljavljati smernice na področju hibridnega avtomobilskega pogona. Še dandanes Toyota Prius tako ostaja sinonim za prefinjeno obliko in dovršenost tehnologije hibridnega vozila, ki ne nudi le dinamične zmogljivosti, pač pa tudi odlično krmiljenje in okretnost. Toyota Prius uporabnike navdušuje predvsem s svojo energetsko učinkovitostjo, pri tem pa ne pozablja tudi na užitek med vožnjo.
Tisto, kar Toyoto Prius dela posebno, je prav njen štirikolesni hibridni pogon AWD-i, zasnovan posebej in ekskluzivno za model Prius. Tovrsten pametni štirikolesni pogon Priusu zagotavlja optimalen oprijem cestišča, še posebej dobro pa se obnese na spolzkem cestišču, v snegu in dežju. Na ta način tudi v slabših vremenskih razmerah zagotavlja brezskrbnost, obenem pa to ne vpliva na njegovo zmogljivost. Toyota Prius poleg naštetega nudi tudi udobje med vožnjo in dovolj prtljažnega prostora, da vanj spravite vse, kar potrebujete. Napredna tehnologija mu omogoča pametno vožnjo, sodobna oblika pa se ujema z naprednimi zmogljivostmi samega avtomobila.

PRIUS Plug In

Svojo legendarno in v pionirsko pot je Toyota Prius zečel že vrsto let pred konkurenco, in sicer leta 1997, ko so bile sanje o hibridu marsikomu še povsem nedosegljive. Naslednika klasične Toyote Prius pa predstavlja Toyota Prius Plug-in Hybrid, ki je prava izbira za vse tiste, ki si sicer želijo hibridnega avtomobila, ki pa nudi vse prednosti podaljšanega dometa v načinu vožnje električnega vozila. Toyota Prius je bila sicer prva, ki je začela uveljavljati smernice na področju hibridnega avtomobilskega pogona. Še dandanes tako denimo ostaja sopomenka za dovršeno obliko in prefinjeno tehnologijo hibridnega vozila, ki nudi tako dinamično zmogljivost, kot tudi odlično krmiljenje ter vodljivost med vožnjo. Toyota Prius Plug-in Hybrid svoje uporabnike navdušuje predvsem z energetsko učinkovitostjo, a tudi s pravim užitkom med vožnjo.
Tisto, kar Toyoto Prius Plug-in Hybrid naredi posebno, je njen štirikolesni hibridni pogon AWD-i, ki je zasnovan posebej za model Prius. Pameten štirikolesni pogon Toyoti Prius Plug-in Hybrid omogoča optimalen oprijem cestišča, ki se še posebej dobro obnese na spolzkem cestišču, v dežju in snegu. Na ta način tudi v slabših vremenskih razmerah zagotavlja brezskrbnost, kar pa ne vpliva na njegovo zmogljivost. Toyota Prius Plug-in Hybrid nudi udobje med vožnjo in dovolj prtljažnega prostora, da vanj pospravite vse, kar bi potrebovali. Napredna tehnologija mu omogoča pametno vožnjo, moderna oblika pa se ujema z naprednimi zmogljivostmi vozila.

PROACE

Toyota PROACE je gospodarsko vozilo, ki si ga želi vsaj podjetnik, obrtnik in vsi tisti, ki delujejo na področju transporta. Se vam kot lastniku podjetja včasih zazdi, da opravljate več poklicev hkrati in zato potrebujete vozilo, ki bo kos vsem zahtevam? Potem bo gospodarsko vozilo Toyota PROACE pravo za vas. Vsak izmed modelov PROACE – kompaktni, srednje dolgi in dolgi – se odlikuje z dostopnostjo in dobro nosilnostjo, zato ste pri prevažanju lahko brez skrbi. Toyota PROACE nudi celo pet oblik karoserije, udoben sistem Smart Cargo in druge pametne rešitve za vašo mobilno pisarno.
Posebnost modela PROACE je tudi v njegovih dolžinah in različnih konfiguracijah vrat, ki omogočajo izbora izvedbe, ki najbolje ustreza vašim željam in potrebam. Toyota PROACE je tisti Toyotin model, ki nudi udobje, kakovost in prostornost pravega gospodarskega vozila. Temu pa se pridružujeta še zmogljivost njenega motorja in zanesljivost v vsakršnih razmerah: celo dežju in snegu. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje ali že rastoča družba – Toyota PROACE bo vaš zanesljivi partner v vseh razmerah. Vozilo je namreč zasnovano tako, da ustreza vsem vašim zahtevam in potrebam ter naravi vašega poklica.

PROACE VERSO

Toyota PROACE VERSO je gospodarsko vozilo, ki združuje eleganten zunanji videz z prostornostjo kabine in prtljažnika. Primeren je zlasti za vse tiste, ki veliko časa preživijo na poti in se ukvarjajo s prevažanjem, zaradi česar potrebujejo zanesljivega partnerja na cesti. Prav to je Toyota PROACE VERSO: gospodarsko vozilo s številnimi pametnimi funkcijami in inovativno tehnologijo, s katero bo transport že lažji. Toyoto PROACE VERSO zlahka prilagodite svojim potrebam, saj nudi različne dolžine, konfiguracije vrat in druge napredne funkcije, ki omogočijo bolj sproščena in varnejša potovanja. Med napredne funkcije Toyote PROACE VERSO denimo sodijo ksenonski žarometi, uporaben zaslon kamere za vzvratno speljevanje ter napreden prikazovalnik podatkov (HUD). Slednje izboljšuje tako kakovost vožnje, izboljšuje pa tudi varnost.
Toyota PROACE VERSO nudi obilo prostora in praktične rešitve s področja transporta, najsi bo vaš slog še tako aktiven. Veliko časa preživite na poti, bodisi poslovno bodisi osebno? Potem je Toyota PROACE VERSO vsekakor primerna za vas, saj se odlikuje z inovativno tehnologijo ter velikostjo po meri. Semkaj sodijo tako zložljivi sedeži, kot tudi mizice; zadnje steklo v pokrovu prtljažnika in sistem za odpiranje stranskih vrat pa nudita udobje, ki ga ne boste mogli zanemariti. Avtomobil omogoča vrhunsko udobje tudi z ogrevanimi sprednjimi sedeži z masažno funkcijo, delček luksuza pa nudi Toyotino panoramsko strešno okno Skyview.

PROACE CITY

Vzdevek novega TOYOTA PROACE CITY bi lahko bila kar: praktičnost. Toyota PROACE CITY je namreč ultimativno gospodarsko vozilo: gre za podaljšan kombi, ki bo ustregel vsem vašim željam in potrebam. Ker se ga najpogosteje uporablja za namen transporta, obstaja tudi v podaljšani različici. Navdušuje tako s svojo dolžino, ki vam omogoča, da v kombi spravite vse potrebno za svoje delo, kot tudi s svojo prostornino. Toyota PROACE CITY je tako pravi urbani kombi, primeren za vožnjo po težjem terenu, kot tudi po mestu. Odlikujejo ga namreč lepe, dovršene linije, visoka nosilnost, ki znaša kar eno tono, kot tudi velika medosna razdalja.
Toyota PROACE CITY vam omogoča, da poleg izjemne prostornine, ki jo omogoča to gospodarsko vozilo, priključite tudi prikolico. Vozilo namreč omogoča vlečenje prikolice z do poldruge tone tovora, s čimer bistveno lažje in hitreje opravite svoje delo. Toyota PROACE CITY je prava izbira vozila za vas, če opravljate poklic, ki od vas zahteva pogost prenos težjega tovora, a si vseeno želite uglajenega vozila. Njegov Smart Cargo Sistem vam nudi možnost podaljšanja prtljažnega prostora za 1,3 m dolžine in 0,4 m3 prostornine.

PROACE CITY VERSO

Cona udobja je tisto, kar vam najbolje nudi Toyota PROACE CITY VERSO, kajti vozilo je kot nalašč za dolga potovanja z družino ali prijatelji. Toyota PROACE CITY VERSO predstavlja kombi v pravem pomenu besede: v dveh velikostih karoserije, ki jih nudi Toyota, ta avtomobil nudi možnost prevoza do sedem odraslih potnikov. Njegova posebnost pa je tudi v njegovi pametni razporeditvi prostora, s čimer bodo vaše skrbi glede prtljage odveč. Pametna zasnova in nadvse premišljena oblike novega Toyota PROACE CITY VERSO vključuje zložljive sedeže, ki poskrbijo, da se notranji prostor zveča. Druga vrsta sedežev je poleg tega opremljena tudi s sistemom ISOFIX, s katerim boste vaše malčke enostavno namestili na otroški sedež.
Toyota PROACE CITY VERSO obstaja v dveh različicah: daljši in krajši. Obe nudita možnost tretje sedežne vrste, sedeže pa lahko poljubno premikate in na ta način povečate tudi prostor za noge. Vozilo je opremljeno z najsodobnejšo opremo tudi, kar zadeva multimedijo in udobje med samo vožnjo. Toyota PROACE CITY VERSO se tako ponaša z opcijskim strešnim panoramskim steklom, povezava z vsemi pametnimi napravami pa deluje brezhibno. S tem vozilom se boste tako lahko zlahka odpravili na daljšo pot, saj ga odlikuje tudi izjemna nosilnost in možnost vleke prikolice s kar do 1,5 tone nosilnosti.